In prezent, compania MILUCON se remarca printr-o activitate online sustinuta si o baza solida de clienti si parteneriate, astfel ca domina segmentul online al pietei de hidroizolatii si lucrari conexe (acoperis terasa, degivrare, incalzire in pardoseala etc) si detine peste 80% din cota de piata, pozitionandu-se ca lider in domeniu.

Robert Milu, directorul tehnic al companiei, este omul din spatele succesului acestui brand

Acesta a reusit sa dea nastere unei companii puternice printr-o viziune manageriala eficienta pe termen lung, definita prin sintagme cheie ca: respect pentru oameni, calitate si echitate.

 

Incepand cu proiecte mici, dar mizand pe ideea de calitate si transparenta in ofertare, compania a manifestat inca de la infiintare o preocupare constanta pentru oferirea celor mai bune servicii si imbunatatirea constanta a acestora, utilizand numai materiale de cea mai buna calitate.

Specialistii companiei MILUCON ofera beneficiarilor un serviciu complet – de la evaluarea spatiului pentru a decide cea mai buna solutie in conformitate cu cerintele clientului si specificul cladirii, pana la identificarea materialelor adecvate in functie de proiect, respectiv estimarea costurilor si a timpului de executie.

Clientii au parte de o varietate de servicii de hidroizolatii adaptate tuturor proiectelor si cladirilor (spatii comerciale, industriale, horeca) – de la hidroizolatii fundatii si subsoluri, pana la hidroizolatii hale.

 

Datorita profesionalismului interventiilor si a echipelor de specialisti instruite in strainatate, MILUCON si-a consolidat pozitia pe piata, trecand de la proiecte mici la lucrari complexe in sectorul civil sau comercial pentru clienti de renume de pe intreg teritoriul romanesc.

Compania si-a diversificat progresiv oferta, astazi oferind un spectru larg de lucrari de hidroizolatii, pardoseli flotante sau constructii de acoperisuri si terase verzi.

Cateva dintre proiectele de succes marca Milucon sunt constructii simbol din capitala

Cateva exemple sunt proiectele pentru: Nord City Tower Pipera, Iride Business Park, Ibiza Sol si Ibiza Sol si Institutul de Cercetari ELI NP Laser Magurele.

 

De asemenea, compania a dezvoltat proiecte si pentru numeroase cladiri de birouri sau ansambluri rezidentiale private.

In plus, serviciile companiei au ca specific si proiecte ecologice de inverzire acoperisuri, contribuind semnificativ la scaderea nivelului de poluare din marile centre urbane si crearea unui peisaj verde, modern, care imbunatateste calitatea vietii locuitorilor.

Tipul de lucrare definitoriu pentru activitatea companiei este clasicul acoperis terasa imbracat in vegetatie si hidroizolat, o constructie inovatoare, din ce in ce mai populara pe piata.

 

O astfel de lucrare are atat beneficii estetice, cat si functionale (acoperisurile verzi absorb zgomotul, reduc poluarea si protejeaza hidroizolatiile de variatii de temperatura).

Un model romanesc bazat pe principii si valori umane

Compania Milucon este un exemplu de succes nu doar din punct de vedere al complexitatii proiectelor si a succesului dobandit pe piata, ci si din punct de vedere al modelului de management implementat de conducerea acesteia.

Viziunea companiei Milucon se defineste prin cuvinte cheie ca: respect fata de oameni, investitia in dezvoltarea acestora pe termen lung si sustinerea dezvoltarii lor personale si profesionale, precum si onestitatea fata de clienti si oferirea celui mai avantajos raport calitate-pret.

Deviza lui Robert Milu este: sa nu uiti de unde ai plecat si sa dai ceva inapoi!

Deviza pe care acesta o implementeaza in fiecare zi in relatia cu clientii, dar si in raport cu comunitatea.

Preocuparea companiei atat pentru oferirea celor mai bune servicii de hidroizolatii, cat si pentru intrajutorarea persoanelor defavorizate prin donatii periodice din veniturile obtinute seteaza un precedent demn de urmat pentru toti intreprinzatorii romani.

Compania Milucon este un exemplu atat pentru bunele practici in antreprenoriat, cat si pentru o viziune manageriala sanatoasa care da nastere succesului pe termen lung.

Planurile de viitor ale companiei includ atat imbunatatirea serviciilor si a portofoliului de clienti, cat si oferirea de locuri de munca pentru personalul calificat din Bucuresti si din alte orase ale tarii (Sibiu, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Slatina sau Craiova).

Conducerea companiei este optimista cu privire la viitorul Milucon pe piata si preconizeaza ca firma isi va mentine acelasi trend ascendent in perioada urmatoare si isi va consolida autoritatea obtinuta in domeniu.

***

Telefon: 0766 419 049

E-mail: [email protected]

Adresa: Str. Drumul Taberei 87A, Bucuresti 61371

(P)