Potrivit informațiilor prezentate de cancan.ro, Mihai Tudose a mers la un restaurant din Capitală, alături de un prieten de-al său pentru a savura o porție de sushi. Fostul premier și-a scos din garaj bolidul de lux al cărui preț depășește 100.000 de euro și a făcut furori pe străzile din București.

Mai exact, Mihai Tudose nu este fan Ferrari, Lamborghini, sau Porsche, ci este fan Mercedes. Mașina pe care acesta o conduce este un Mercedes, modelul CLS 53 AMG și are un aspect deosebit. Bolidul de lux pe care îl conduce fostul premier al țării este sigur, are mulți cai putere și se face remarcat în trafic, acesta este și motivul pentru care prețul este unul atât de mare.

În imaginile surprinse de sursa citată, politicianul și un prieten de-al său au fost surprinși la un restaurant. Găsirea localului însă a fost o problemă pentru fostul premier al țării. Mihai Tudose nu a găsit așa de ușor restaurantul la care dorea să meargă și găsirea unui loc de parcare a fost și ea destul de dificilă.

Mihai Tudose a găsit cu greu un loc de parcare pentru bolidul de lux

A mers pe mai multe străzi preț de zece minute până să ajungă la destinație, însă în final a găsit loc de parcare chiar aproape de locația unde și-a luat masa.

Totodată, în imagini, Mihai Tudose și prietenul său nu au stat prea mult în incinta localului. Ospătarul pare că l-a recunoscut din prima pe politician, iar servirea a fost una destul de rapidă.

Potrivit cancan.ro, fostul premier al României și amicul său nu au stat nici măcar jumătate de oră să servească masa. Au discutat, au mâncat, într-un mod alert, apoi s-au urcat din nou în bolidul de lux. Cei doi au plecat rapid de la locație și s-au pierdut imediat în traficul din Capitală, mai precizează sursa citată.