Mihai Gâdea a anunțat la Sinteza Zileiministrul Muncii, Violeta Alexandra, a mințit. Acesta susține că are dovada care o incriminează pe Violeta Alexandru. Gâdea a precizat că ministrul a mințit în legătură cu vârsta de pensionare în Uniunea Europeană.

„Ministrul Muncii spune aşa: „În Europa, vârsta de pensionare este de 70 de ani”. Spune adevărul sau spune o minciună pentru a pregăti ceea ce vicepremierul Turcan anunţase deja ca fiind o posibilă dată de pensionare? Desigur, cu nişte nuanţe din partea primului ministru Orban: „Cine doreşte”, spune domnia sa, „să lucreze până la 70 de ani, să i se dea posibilitatea”, a spus Mihai Gâdea, în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

În țările din UE nu se găsește o astfel de vârstă de pensionare

Gâdea a mai spus și că în tabelul pe care îl are vârsta de pensionare de 70 de ani nu se regăsește în nicio țară din Uniunea Europeană.

„În tabelul nostru, în ţările din UE sau Europa, pentru că domnia sa vorbeşte despre Europa, nu găsim o astfel de vârstă de pensionare. Să fie ministrul Muncii atât de dezinformat de cineva? Să îi fi spus cineva ministrului Muncii că, în Europa, vârsta de pesnionare este de 70 de ani, astfel încât, dacă auzi de la ministrul Muncii că este de 70, să ţi se pară firesc dacă în România se va ridica la 70 de ani?”, a mai spus Gâdea.

Prezentatorul tv a acuzat-o pe ministrul Muncii că a răspândit informații false. 

„Cumva, ministrul Muncii, astăzi, a răspândit informaţii false? Absolut, da! Ministrul Muncii, astăzi, a minţit!”, a concluzionat prezentatorul TV.

Informaţiile prezentate de Mihai Gâdea, privind vârsta de pensionare: