Scandal imens pe banii românilor. Senatorul PSD, Liviu Pop, a sărit pur și simplu la gâtul ministrului Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru. Ex ministrul Învățământului s-a enervat la auzul faptului că liberalii ar vrea să crească vârsta de pensionare. De asemenea, Pop s-a enervat și din cauza întâzierii plății pensiilor.

Se cere demisia Violetei Alexandru

Mai mult, Liviu Pop a cerut și demisia ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Pop a jignit-o pe Alexandru. „Cu toată dragostea pentru dna ministru, e habarnista”, a zis Liviu Pop. El i-a transmis ministrului Muncii: „Astept cu nerabdare si deosebit interes demisia dvs. Lucrează acum pe legea pensiilor din 2011 a lui Boc şi Băsescu. Pe legea PSD-ului va lucra din ianuarie 2021. Apoi, nicio ţară din UE nu are vârsta de pensionare la 70 de ani”.

Mai mult, senatorul PSD a dezvăluit că in 2012 cand era ministru în guvernul USL, a asistat la o discutie in care liberalii pregateau schimbari importante la varsta de pensionare, dar ele nu au devenit realitate. „In creierul lor exista această intenție”, a spus Liviu Pop la Antena 3.

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat, pe fondul discuțiilor din spațiul public despre eventuala creșterea a vârstei de pensionare și pe fondul întârzierii plății pensiilor, că ministrul Muncii, Violeta Alexandru, este „habarnistă”.

Dar asta nu e tot. Pop a continuat tirul la adresa Violetei Alexandru. De altfel, PSD vrea să depună moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Marcel Ciolacu, șeful interimar al PSD, a anunțat că în luna februarie va depune moțiune de cenzură împotriva actualului Executiv.