Secretarul general al PSD a avut o reacție acidă cu privire la apelul făcut de către fostul jurnalist Rareș Bogdan. Mihai Fifor a vrut să scoată în evidență faptul că Rareș Bogdan se gândește doar la interesul propriu.

„Incredibilă ipocrizia de care dă dovadă Rareș Bogdan, când îi cheamă la vot pe membrii comunității maghiare din România, pe care îi numește acum „frați maghiari”. Câtă nerușinare și cât tupeu poate avea acest individ, care se adresează acum maghiarilor și îi îndeamnă să iasă la vot, în condițiile în care, nu demult, Rareș Bogdan jignea comunitatea maghiară și îl numea pe Marko Bela „un poet aproape ratat”.

Rareș Bogdan, speriat de prezența mică la vot din comunitatea maghiară, îi îndeamnă disperat pe oameni să iasă să voteze!

Cum vă permiteți, domnule Rareș Bogdan, să jigniți o comunitate, iar mai apoi să le cerșiți voturile? Ați dat dovadă, încă o dată, de duplicitate, ipocrizie și lipsă de respect pentru cetățenii acestei țări, singurul lucru care contează pentru dumneavoastră fiind interesul propriu”, a precizat Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.