„Windows 7 este preferat de un număr din ce în ce mai mare de utilizatori, aproximativ 22% dintre români folosind deja noul sistem de operare”, a declarat Tudor Galoş, Windows Business Group Lead, Microsoft România la lansarea pachetului Windows 7 Family Pack.
Pachetul Windows 7 Family cuprinde cuprinde 3 licențe Windows 7 Home Premium Upgrade și un DVD pentru instalare atât pentru 32 biți, cât și pentru 64 biți.
„Lansarea Windows 7 Family Pack are loc la un an de la lansarea Windows 7 pe piața din România și reprezintă o recunoaștere a efortului Microsoft de a aduce pe piața locală produse care simplifică activităţile de zi cu zi ale utilizatorilor”, a mai spus Galoş.
Suita Windows 7 Family Pack le permite utilizatorilor să se ocupe eficient de activitățile zilnice, este un pachet promoțional accesibil, având în componenţă aplicaţiile şi programele îmbunătăţite incluse în noul sistem de operare Windows 7. Odată cu achiziționarea acestui produs, utilizatorii pot beneficia gratuit de Intenet Explorer 9, Windows Live Essentials 2011 și Microsoft Security Essentials.
Windows 7 Family Pack este disponibil în magazinele de retail Domo și Carrefour în limita stocului disponibil.
SURSA: Microsoft