La munte va ploua in cantitati importante, iar aversele vor fi insotite de tunete si fulgere. Pe litoral, vremea va fi placuta peste zi, cu temperaturi ridicate, insa dupa amiaza si noaptea va ploua si va bate destul de puternic vantul.

Luni, ploile se restrang si isi vor face simtita prezenta mai ales in nord-vestul tarii si la munte, unde cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi insotite si de descarcari electrice si vant. Totusi, vremea ramane capricioasa in intreaga tara, cerul va fi variabil, cu innorari temporare, iar pe seara este posibil sa ploua si in zona de sud-vest a tarii.

Temperaturile raman placute, cu minime cuprinse intre 4 grade Celsius in depresiunile din estul Transilvaniei si 13 grade pe litoral si maxime intre 16 si 25 de grade Celsius.

Marti, ploile revin si se vor face simtite in majoritatea regiunilor, fiind insotite de descarcari electrice, iar in nord vestul tarii cantitatile de precipitatii vor fi insemnate, mai ales seara si in timpul noptii.

In sudul tarii, vantul va avea intensificari temporare.

Temperaturile scad la munte, unde precipitatiile devin mixte si izolat vor fi conditii de grindina. In restul tarii, temperaturile minime se vor incadra intre 4 si 11 grade, iar cele maxime intre 12 si 24 de grade, in sud-estul tarii.

De miercuri, temperaturile scad si in majoritatea regiunilor cerul va fi innorat, va ploua si va bate moderat vantul. Cele mai mari cantitati de apa se vor inregistra in vest, nord, centru si la munte. Pe creste, vantul va bate cu putere, iar precipitatiile vor fi mixte.

Temperaturile maxime nu vor mai depasi 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 4 si 11 grade. In Bucuresti vom avea 20 de grade, in Constanta 19 grade, iar in Cluj-Napoca si Iasi 16 grade.

Pe litoral, ziua va fi frumos, cu temperaturi agreabile, insa dupa-amiaza si noaptea vor fi averse cu tunete si fulgere, iar vantul va bate cu putere.