Se închide o ţară?! Pandemia face ravagii în Europa. Se anunţă restricţii majore pentru sute de mii de români. Totul a fost dezvăluit în urmă cu puţin timp chiar de către cel mai important om din stat.

Europa se închide din nou?!

Avertisment extrem de important dat de către cancelarul german, Angela Merkel. Guvernul german analizează posibilitatea de a reduce la „aproape zero” traficul aerian internațional. În Germania trăiesc putin peste 400.00o de mii de români.

Totul se va face în încercarea de a limita răspândirea noilor tulpini mai contagioase ale coronavirusului. Anunţul a fost făcut de către spus ministrul german de Interne, Horst Seehofer, potrivit cotidianului Bild. Oficialul german lucrează la mai multe scenarii la cererea cancelarului Angela Merkel.

Merkel a dat ordin clar

Ministrul de Interne Horst Seehofer i-a prezentat cancelarului Angela Merkel mai multe măsuri de a reduce drastic călătoriile spre Germania. Totul pentru a opri răspândirea mutației britanice a coronavirusului, au scris jurnaliștii Bild.

Într-o ședință internă cu liderii parlamentari regionali ai grupului CDU, Merkel a spus: „Mă tot întreb: de ce nu interzicem călătoriile?”.

Potrivit Bild, ministrul Horst Seehofer i-a răspuns: „Riscul ridicat pe care îl reprezintă aceste mutații ale virusului ne obligă să avem în vedere măsuri și mai drastice, pe care să le discutăm cu guvernul federal. (Printre acestea – n.r.) și reducerea traficului aerian către Germania la aproape zero, așa cum procedează în prezent Israelul”.