Fiecare dintre cele două divizii este condusă de câte un Managing Director – Philipp Hagenburger pentru Passenger Cars, începând cu data de 1 februarie 2016, și Valeriu Zaharia pentru Commercial Vehicles, de la 1 noiembrie 2015.  Cei doi directori vor asigura coordonarea activității celor două divizii, având întreaga responsabilitate pentru toate aspectele legate de afacerea pe care o conduc – vânzare, marketing și servicii post-vânzare, precum şi coordonarea rețelei de parteneri autorizați.

Astfel, noua formulă de organizare propune o structură care continuă să îndeplinească și să sprijine în permanență cerințele clienților din fiecare domeniu de activitate specific business-ului Mercedes-Benz în România – autoturisme, autovehicule comerciale ușoare, camioane, autobuze și servicii financiare. Mercedes-Benz România va exista în continuare ca entitate juridică, prerogativele de CEO pentru toate activitățile comune fiind preluate de către Managing Director-ul diviziei Passenger Cars.

Începând cu data de 1 februarie 2016, Phillipp Hagenburger va ocupa funcția de Managing Director Passenger Cars, îndeplinind în același timp și funcția de CEO Mercedes-Benz România. Hagenburger îl succede pe Boris Billich, care a plecat din companie în noiembrie 2015.