pretul biletului este de 200 de euro, cu bauturi si taxe incluse. In Platinum Grand Ballroom, petrecerea de Anul Nou costa 150 de euro. “Am gandit un concept unitar de promovare a Revelionului si vrem sa facem din Revelionul la Howard Johnson o marca, mai mult decat o petrecere tematica”, spune Sonia Nastase, director de marketing si vanzari al hotelului.”La hotelul JW Marriott se fac deja rezervari pentru petrecerile de Revelion, mai ales ca se ofera o reducere de 10% pentru locurile rezervate inainte de 30 noiembrie”, precizeaza Dina Litzica, PR manager la JW Marriott. In Grand Ballroom, Revelionul costa 149 euro, gazda petrecerii fiind Ioana Moldovan. Intitulata “Ice” (Gheata), petrecerea va fi dominata de sampanie, caviar si sculpturi in gheata. Tema Revelioanelor organizate in restaurantele hotelului Hilton este “O Calatorie Muzicala”, tema sustinuta de formatiile Proconsul, Remember the ‘26, Rondo Veneziano si Cardinal Orchestra. In sala Le Diplomate meniul costa 155 euro de persoana, iar in Regina Maria si in La Pergola, 130 euro de persoana.
Se fac rezervari din luna august
Oferta societatii Continental cuprinde un revelion in stil Las Vegas in zece hoteluri din tara, tarifele pachetelor pentru trei nopti variind intre 120 si 237 euro de persoana. Astfel, contra sumei de 237 euro, la hotelul Continental**** din Capitala vi se ofera trei nopti cazare in camera dubla, doua demipensiuni, cina de Revelion, brunch pe 1 ianuarie. Pentru provinciali, acelasi pachet costa 169 euro la Arad, 137 euro la Cluj, 143 euro la Sibiu, 134 euro la Suceava. La hotelul Sofitel, petrecerea, organizata in sala de conferinte New York, costa 110 euro (fara TVA), iar din oferta de Anul Nou mai fac parte o camera la doar 130 euro (fara TVA), intrare gratuita la Clubul Francez si brunch pe 1 ianuarie. Rulada de curcan cu smochine si pere fierte in vin rosu, sturion servit cu langustine si creveti, muschi de vita in foietaj, asezonat cu ciuperci si ficat de gasca, toate acestea fac parte din meniul petrecerii de Anul Nou organizate la restaurantul Casa Doina al hotelului Best Western Parc. Aici, petrecerea costa 110 euro de persoana. Pentru amatorii de mancaruri traditionale romanesti, la sala Terra a aceluiasi hotel, revelionul costa 85 euro de persoana. In cele trei restaurante La Mama in care se organizeaza Revelionul – cel din complexul comercial Orhideea fiind inchis – petrecerea costa 70 de euro de persoana. Meniul, cum era de asteptat, este traditional, atat mancarea, cat si bauturile fiind la liber. Pe acelasi principiu este organizat si Revelionul in restaurantul City Grill, unul din cele mai noi din Capitala. “Revelionul costa 70 de euro, peste 60% din locuri fiind deja ocupate. Vom avea spectacol de artificii, iar divertismentul va fi asigurat de Gil Dobrica. Primele rezervari au fost facute inca din luna august”, spune Daniel Mischie, directorul restaurantului. Un al doilea restaurant City Grill va fi inaugurat chiar de revelion la Corbeanca, fiind amplasat in cadrul clubului de calarie Hollandia.

Petreceri de Craciun Si Revelion
· Craciun la Hilton – brunch in La Pergola pe 25 sau 26 decembrie – 38 euro/persoana.
· Sarbatori la JW Marriott – brunch in La Cupola (5,12,19,26 decembrie) – 28 euro/persoana, copii pana la 6 ani gratuit, copii 6-12 ani reducere 50%.
· Revelion la JW Marriott – restaurantul Champions – Petrecere latino Sangre Caliente gazduita de Jojo – 119 euro/persoana.
· Revelion la Best Western Parc – restaurantul Casa Doina – 115 euro/ persoana – pachetul include Revelion, camera si brunch pe 1 ianuarie.
· Revelion la Crystal Palace – 65 euro/ persoana meniul, 55 euro/camera, acces gratuit la clubul de fitness.