În cadrul ședinței Biroului Politic de miercuri, conducerea USR va dezbate excluderea a încă patru membri din partid. Se pare că aceștia ar fi încălcat statutul partidului, potrivit g4media.

Vișinel Bălan este unul dintre membrii vizați, acuzat de ilegalități în filiala județeană. De asemenea și un membru al organizației din Cluj este acuzat că ar fi șters documente interne ale partidului.

Semnături false la inițiativa „Fără Penali”

Săptămâna trecută conducerea USR a eliminat-o pe Olimpia Ardelean din partid. Aceasta a spus că a fost exclusă din organizație pentru o postare făcută la începutul lunii noiembrie în care amintea că Dan Barna a știut de semnături false la inițiativa „Fără Penali”. Ea a reclamat o „execuție” la care a fost supusă, miercuri seara, de Biroul Național al partidului.

Excluderea Olimpiei Ardelean, de la USR Ilfov, a generat un adevărat scandal în partid iar peste 500 de lideri și membri USR au semnat un protest împotriva lui Dan Barna și echipei sale. Dan Barna este acuzat de mai mulți colegi, printre care senatorul Mihai Goțiu, de „execuții și epurări”.