De ce ar vrea Meghan să divorțeze

Canalul „Royal Family & Star” a scos la iveală că Meghan i-ar fi cerut divorțul prințului Harry. Motivul invocat este imposibilitatea fostei actrițe de a suporta atenția presei britanice. În plus, analiștii specializați pe Casa Regală spun că o astfel de decizie nu ar fi deloc surprinzătoare, mai ales că viața alături de Harry a fost foarte dificlă pentru Ducesa de Sussex.

Soția prințului Harry, în centrul atenției presei

De când relația celor doi a fost confirmată, Meghan a fost în centrul atenției presei. Aceasta a trebuit să renunțe la cariera sa în actorie şi la rolul din serialul Suits. Mai mult, jurnaliștii au criticat-o continuu pe Meghan. Se pare că mai multe persoane văd divorțul dintre cei doi ca o situație inevitabilă mai ales că Meghan a mai divorțat înainte, scrie click.ro

Divorțul îl va afecta pe fiul celor doi

Legile familiei regale se mai aplică și în prezent. În acest context, potrivit uneia dintre aceste legi, copilul lui Meghan și al prințului Harry nu ar deține custodia copilului. În caz de divorț, acesta ar urma să locuiască în Marea Britanie, alături de Familia Regală.