Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a fost invitată să asiste la una dintre cele mai importante sărbători ale modei, Met Gala 2020, care va avea loc pe 4 mai la Metropolitan Museum of Art, iar prezenţa fostei actriţe ar putea aduce şi mai multă strălucire ediţiei din acest an, notează ziarul spaniol ABC, potrivit Agerpres.

A mai rămas puţin timp până când Ducii de Sussex vor înceta să mai reprezinte oficial Familia Regală britanică. Din 31 martie, Meghan şi Harry nu vor mai avea îndatoriri regale, dar vor trebui totodată să găsească resursele financiare pentru a putea plăti cheltuielile pentru reşedinţa şi paza lor, după anunţul Canadei că acestea nu vor mai fi suportate din fondurile publice.

Se au în vedere mai multe posibilităţi pentru Meghan, printre care şi aceea de a lucra din nou ca actriţă – se spune că ar fi tentată de filmele cu supereroi – sau ar putea dubla vocea unor personaje pentru studioul Disney.

Indiferent de ceea ce îşi propune să facă, cu siguranţă că Meghan nu va duce lipsă de proiecte. Şi nici Harry, având în vedere că sunt mulţi cei care şi l-ar dori aproape pe prinţ sau pe soţia lui, în noua lor etapă socială.

Meghan Markle se întoarce pe covorul roșu

Covorul roşu şi evenimentele sociale ar putea face parte din agenda lor, având în vedere invitaţia adresată lui Meghan de a participe la gala Met din 4 mai.

Anul acesta, tema celui mai important eveniment fashion va ilustra conexiunea dintre modă şi timp şi va avea ca principală sursă de inspiraţie filmul „Orlando” (1992), bazat pe romanul cu acelaşi nume al Viginiei Woolf. Cu actriţa Tilda Swinton în rolul principal, creaţia vestimentară a filmului s-a extins de la stilul inspirat de Maria Antoaneta din secolul al XVIII-lea, până la rochiile din secolul al XIX-lea.

Celebrităţile vor avea ocazia să călătorească prin câteva secole de modă şi să poarte ţinute abstracte şi grandioase, sau ar putea opta pentru ceva „atemporal”.

Gazdele serii vor fi Meryl Streep, Emma Stone, Lin-Manuel Miranda şi Nicolas Ghesquiere (Louis Vuitton). Actriţa Meryl Streep va fi prezentă pentru prima oară la acest prestigios eveniment în care extravaganţele modei îşi dau întâlnire cu Hollywood-ul.