Nimeni nu se aștepta la o asemenea ieșire din partea prințului Hary. Dacă Meghan Markle face aroganțe pe bandă rulantă Casei regale, acum a venit rândul prințului.

Trădarea supremă pentru Regină

Prințul Harry a înregistrat o piesă cu cunoscutul rocker american, Jon Bon Jovi. Mai mult, legenda muzicii rock a făcut dezvăluiri despre Harry. Bon Jovi nu e la prima mutare de acest gen. În 2013, a cântat împreună cu prinţul William. Întrebat de presa americană cine cântă mai bine, starul a sugerat că este vorba despre Harry, conform people.com.

Jon Bon Jovi l-a descris pe Harry, în glumă, drept artistul cunoscut anterior sub numele de prinţ.

Jon Bon Jovi a înregistrat o versiune a piesei sale „Unbroken” în legendarul studio Abbey Road din Londra, împreună cu prinţul Harry. După sesiunea de înregistrări foarte mediatizată, starul rock a declarat pentru revista People: „A fost super, i-am trimis piesa în luna august (a anului trecut, n.r.), o ştia”.

Piesa a fost înregistrată pentru a colecta fonduri pentru Invictus Games, o competiţie sportivă înfiinţată de prinţul Harry în 2014, dedicată veteranilor de război răniţi şi cu handicap. Ediţia de anul acesta a competiţiei va avea loc în luna mai, în Olanda.

Jon Bon Jovi pare foarte apropiat de prinţul Harry, care a anunţat în ianuarie că renunţă la statutul său de membru senior activ al familiei regale britanice. „Este atât de implicat în viaţa acestor soldaţi şi în poveştile lor şi, bineînţeles, este pentru că a făcut parte dintre ei”, a mai spus Jon Bon Jovi.