Actorul britanic Brian Cox a venit cu dezvăluiri controversate privind plecarea ducilor de Sussex.

Acesta susține că prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au fost „alungaţi” din ţară, referindu-se la decizia cuplului princiar de a se retrage din familia regală britanică şi de a se stabili în Canada.

„Ei i-au forţat pe Meghan şi Harry să plece din ţară. Să o spunem direct, i-au alungat, şi da, nu am niciun dubiu, o parte dintre atacuri au fost rasiste”, a declarat Brian Cox pentru ES Magazine.

„Este oribil ce s-a întâmplat cu ei”, a mai spus Brian Cox.

Începe un „meci sângeros?

„Cred că regina Elisabeta a II-a este o femeie uimitoare, iar ceea ce a făcut este incredibil. Dar atunci când ea nu va mai fi printre noi, ar trebui să înceapă un meci sângeros, chiar cred asta. Nu vom pune capăt acestei rezistenţe feudale asupra culturii şi sistemului nostru până atunci”, a adăugat actorul.

Meghan Markle și Prințul Harry au decis în urmă cu puțin timp să părăsească familia regală și să se mute în Canada.

La scurt timp după plecarea ducilor de Sussex, Meghan Markle a și revenit la viața anterioară, dinainte să formeze un cuplu cu Prințul. Aceasta a semnat un acord de voce cu Disney, în schimbul unei donații către organizația Elephants Without Borders, dedicată conservării vieții sălbatice și ajută la protejarea animalelor împotriva braconajului. Se pare că ducesa vrea să revină la vechea ei viață, cea de actriță.