Dezvăluirea începutului de an produce un adevărat șoc în Casa Regală britanică. Se pare că Meghan Markle ar fi însărcinată. Unul dintre apropiații cuplului a spus totul.

Meghan Markle, însărcinată?!

Se zvonește că Meghan Markle și Prințul Harry ar putea să devină din nou părinți. Presa britanică speculează aparițiile din ultima vreme a ducilor de Sussex. Cei doi s-au mutat în Canada, alături de micuțul Archie.

La mare distanță de Buckingham, Prințul Harry și Meghan Markle se simt mai mult în largul lor și par să fie pregătiți pentru a-și mări familia. Paul Burrell, fostul majordom al Prințesei Diana, crede că noua viață a celor doi îi va apropria și mai mult. ”Meghan si Harry sunt foarte puternici. Meghan este o femeie independentă, care gândește cu propria minte. Poate părea că îl manipulează pe Harry, dar nu e așa! Nu am niciun dubiu că iau toate deciziile împreună și că vor avea încă un copil foarte curând”, a mărturisit acesta.

Aparițiile publice ale lui Meghan Markle au fost suspectate. ”Harry era prea tânăr ca să accepte că mama lui s-a stins din viață- asta i-a frânt inima rău. De atunci, viața lui s-a schimbat, iar acest lucru l-a făcut să se transforme în tânărul de astăzi. Este frurios și uneori se manifestă față de mass-media și față de familia regală. Dar este o persoană cu picioarele pe pământ. Și are talentul mamei lui de a atinge sulfetele oamenilor.”, a spus fostul majordom al prințesei Diana.

Aceasta a fost alături de soțul ei la un eveniment de comemorare a militarilor care și-au pierdut viața atunci când erau la datorie, denumit „Field of Remembrance” de la Westminster Abbey din Londra. Meghan a purtat un palton albastru închis, iar cureaua legată în talie ia pus în evidență o burtică suspectă.