Meghan Markle și prințul Harry, ironizați într-o emisiune TV

Meghan Markle i-ar fi transmis soțului ei, Prințul Harry, un „ultimatum” în încercarea de a repara relația cuplului cu Familia Regală din Marea Britanie. Acest ultimatul ar fi venit după cel mai recent episod al show-ului Family Guy.

După apariția lor „dezastruoasă” în acest episod, cei doi sunt determinați să remedieze situația și să refacă imaginea lor publică, notează Mirror.

Episodul din „Family Guy” a prezentat cuplul regal sub o lumină nefavorabilă. Presa internațională spune că episodul sugerează că cei doi ar fi un cuplu de fugari răsfățați.

Potrivit surselor, această reprezentare i-a afectat profund pe Meghan și Harry, determinând-o pe Meghan să nu mai tolereze astfel de situații și să ceară o soluție la problemele cu Familia Regală.

„Episodul a dezbinat perechea, și ambii sunt disperați să îndrepte lucrurile. Ceea ce i-a lovit cel mai tare este că pune în evidență faptul că ar fi un cuplu de fugari răsfățați. Meghan a spus că nu va mai fi umilită așa și că e disperată după o soluție. Sunt în plină panică”, au declarat sursele apropiate situației.

Meghan Markle și prințul Harry, în dizgrația publicului din SUA

Ducii de Sussex realizează că au căzut în dizgrația publicului lor din SUA. Mai mult, ei consideră că opinia publică din Statele Unite ale Americii (SUA) s-a întors împotriva lor.

Acum, Meghan i-ar fi cerut lui Harry să repare relația cu Familia Regală. De altfel, ea speră la o excursie specială pentru sărbătorile de iarnă.

Cu toate că Meghan nu ar cere nimic de la Familia Regală după toate evenimentele recente, ea speră ca Harry să își rezolve problemele cu tatăl său, regele Charles.

De asemenea, ea mai speră ca soțul ei să își rezolve și problemele cu fratele său mai mare, prințul William.

Aceleași surse au mai spus pentru Closer că Meghan i-a dat lui Harry un ultimatum. Ea îi cere soțului ei să facă tot ce ține de el pentru a remedia întreaga situație.

„Vor o călătorie specială de Crăciun, în speranța că William și Charles vor fi puțin mai deschiși către reconciliere. Harry l-a implorat deja pe William să se întâlnească în călătoria sa la New York și a fost ignorat, așa că își mușcă buzele (…) Dacă succesul ar fi fost atins și ar fi fost acceptați de publicul american, lucrurile ar fi altfel. Dar, din păcate, nu este cazul”, a declarat o sursă pentru Closer.

Cum sunt portretizați în episod?

Ducele și ducesa de Sussex apar în noua serie a satirei de succes din desene animate. În episod, personajul principal Peter Griffin se compară cu cuplul în timp ce stă cu un grup de prieteni într-un bar. Stând de vorbă cu amicii săi, Peter încearcă să se gândească la modalități prin care poate obține banii care îi sunt datorați.

Apoi îi vine ideea de a „merge singur”, așa cum au făcut Meghan și Harry când au renunțat la statutul de membri activi ai familiei regale în 2020. Scena se întrerupe apoi cu soții Sussex stând lângă o piscină în costume de baie.

Un majordom îi așteaptă pe cei doi și le înmânează „milioanele de la Netflix”. În timp ce le înmâna banii, majordomul îi spune lui Harry: „Domnule, milioanele dvs. de la Netflix pentru… nu se știe ce.” Harry îi răspunde apoi: „Puneți-i cu ceilalți”.

Această demontare brutală a cuplului regal se referă la contractul uriaș pe care l-au semnat cu Netflix după ce s-au retras din The Firm. Nu se știe exact cât valorează contractul, dar s-a raportat că ar putea fi de 112 milioane de dolari.

În timp ce majordomul pleacă în grabă, Meghan primește o notificare pe telefon.

„E timpul să facem postarea zilnică sponsorizată de 250.000 de dolari pe Instagram pentru Del Taco”, îi spune ea soțului ei.

Într-o aparentă ironie la adresa Familiei Regale, Harry îi răspunde: „Nu ar fi trebuit să las prostiile inventate”.

meghan markle printul harry
SURSA FOTO: FOX

Ce spun experții în relații publice?

Schița lui Meghan Markle și a Prințului Harry din Family Guy ar putea fi o „sabie cu două tăișuri” pentru cuplul regal, potrivit unui expert în PR.

Acum, expertul în relații publice Mayah Riaz a susținut că episodul ar putea fi un act de echilibru între:

  • dăunător
  • benefic pentru cuplu

Ea a declarat în exclusivitate pentru Mirror:

„Apariția lui Meghan și Harry în Family Guy poate fi văzută ca o sabie cu două tăișuri.

„Pe de o parte, faptul că sunt prezentate în emisiuni de animație populare indică relevanța și popularitatea lor în cadrul culturii populare. Pe de altă parte, ele au fost deschise la ridiculizări și reprezentări negative suplimentare.

Cred că acest lucru nu a afectat cuplul. Ei au ales să nu o abordeze, ignorând-o astfel prin faptul că nu se implică în ea. Acest lucru sugerează că a avut un impact minim asupra lor”, a adăugat ea. „Lipsa lor de reacție demonstrează, de asemenea, că sunt mai presus de a se implica în controverse mărunte și că sunt dedicați eforturilor lor filantropice.