În urmă cu ceva timp, ducii de Sussex au ales să părăsească Marea Britanie și s-au mutat în Canada. Se pare că mutarea le-a prins bine celor doi, având în vedere că arată mai fericiți ca niciodată. Potrivit anumitor surse, Prințul Harry este „mult mai relaxat și mai fericit în Canada decât în ​​Marea Britanie” și „nu regretă” că a renunțat la Familia Regală ”. În plus, Prințul Harry este „mai fericit de când a renunțat la îndatoririle sale în calitate de senior regal” şi ​​nu regretă decizia de a se muta.

Harry anunțase în ianuarie că el și Meghan își vor împărți timpul între Marea Britanie și America de Nord și că vor lucra pentru a deveni independenți financiar.

„Harry este mult mai fericit în Canada și se simte mult mai relaxat. Până acum nu regretă mutarea ”, a declarat o sursă pentru Us Weekly.

„Cerul este limita”

Această precizare după ce o prietenă apropiată a dezvăluit în exclusivitate pentru DailyMail că Meghan Markle nu are, de asemenea, „niciun regret” că a renunțat la familia regală și le-a spus prietenilor că poate avea totul şi că este extrem de fericită.

„Cerul este limita” a mai spus Meghan continuând: simt cum o greutate uriașă a fost ridicată de pe umerii noştri”.

Cei doi îndrăgostiți au fost recent la Miami, unde prințul Harry a ținut un discurs la un summit organizat de celebra bancă JP Morgan. Pentru participare, cei doi ar fi câștigat până la 1 milion de dolari

În cadrul evenimentului, Harry a vorbit despre sănătatea sa mentală și terapia pe care a urmat-o cu un specialist după moartea mamei sale.