Meghan Markle a decis să se întoarcă pe micile ecrane. Astfel, aceasta va juca într-un serial care va apărea și în România.

Markle, contract cu Netflix

Soția printuțului Harry a decis să apară într-un serial care va difuzat pe platforma de streaming Netflix.

Serialul se va numi “I do, redo” (Spun da, din nou)  și va fi despre persoane care se căsătoresc pentru a doua oară. Serialul va avea ca personaje principale 10 cupluri ale căror nunți au fost dezastruoase. Aceste cupluri au posibilitatea de a-și reînnoi jurămintele și de a avea o petrecere la care au visat.

Ce salariu va primi Meghan Markle din partea Netflix

Suma exactă pe care Meghan Markle o va primi din partea Netflix pentru apariția în serial nu este încă anunțată. Totuși, pentru o zi de filmare în Canada pentru rolul de “vedetă musafir” Meghan Markle poate fi remunerată cu 588 de dolari.

Deși nu este o sumă foarte mare, parteneriatul cu Netflix o poate ajuta pe soția prințului Harry să se relanseze în cariera cinematografică pe care o avea înainte.

Cea mai bună prietenă a lui Markle va fi prezentatoare

Într-o postare pe pagina de Instagram a stylistei Jessica Mulroney, cea mai bună prietenă a lui Meghan, apare trailerul serialului, cât și data la care va începe să fie difuzat.

Potrivit Jessicăi, proiectul “I do, redo” va fi disponibil pe Netflix din 22 martie și va avea 10 episoade.

Presa din străinătate se contrazice

Apariția soției prințului Harry în serialul Netflix a creat mai multe tabere. Presa de peste ocean este împărțită în cei care spun că Meghan va apărea în serial și cei care spun că aceste informații sunt false.

Site-ul Page Six a scris că Meghan va apărea în câteva episoade din serial iar revista People a fost de părere că toate știrile potrivit cărora Markle ar juca în “I do, redo” sunt neadevărate.

Momentan Meghan Markle nu a afirmat și nici infirmat prezența sa în producția Netflix. Se pare că va trebui să așteptăm până în martie pentru a vedea daca Meghan va apărea în serial.