Meghan Markle este cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în serialul ”Suits”, iar fanii au luat-o razna de când au auzit că s-a mutat din nou la Hollywood. Aceștia doresc ca Meghan să aibă o apariție surpriză în show.

Din păcate, aceasta s-ar putea să nu le facă pe plac fanilor având în vedere că specialiștii regali au declarat că Meghan Markle va accepta doar roluri și proiecte care coincid cu valorile fundației caritabile, Archewell, pe care o conduce împreună cu soțul ei.

Ce roluri ar putea juca aceasta

O văd lucând la un documentar pentru Netflix, ca în cazul familiei Obama, sau poate chiar un parteneriat cu Apple TV Plus, unde prințul Harry deja lucrează în cadrul companiei la un proiect cu Oprah”, a declarat comentatorul regal și reporteul de la HuffPost, Carly Ledbetter.

Meghan nu a stat degeaba până acum. Soția prințului Harry și-a făcut debutul la Disney Plus, acolo unde a făcut voice-over în documentarul ”Elephant”. Potrivit Insider, ducesa nu a dorit să comenteze viitoarele proiecte.

Ar putea face voice-over pentru multe filme

Sursele Insider au scos la iveală faptul că industria de la Hollywood de abia așteaptă ca soția prințului Harry să se întoarcă. Totuși, rolurile primite vor fi diferite față de cele pe care le primea înainte să intre în Familia Regală.

Directorul Jen Rudin a declarat că Meghan Markle ar fi ideală pentru roluri de voice-over mai ales dacă luăm în considerare pandemia de coronavirus.

„Jucatul cu vocea este foarte diferit iar acum pe perioada pandemiei este ideal pentru că se poate face de acasă, cu un simplu microfon”, a declarat Jen Rudin.