Noile magazine sunt situate pe strada Câmpia Libertății nr. 37 A (97 mp), pe Șoseaua București Ploiești, nr. 7A (83 mp) şi pe Bulevardul Constructorilor 26 (90 mp).

Cea mai extinsă rețea de comerț modern din România se extinde şi prin achiziţii: tocmai a preluat 20 din cele 22 de magazine Angst, reţeaua dezvoltată de antreprenorul Sorin Minea, coproprietarul producătorului de mezeluri cu acelaşi nume. Valoarea tranzacţiei nu a fost – deocamdată – făcută publică. Dosarul de achiziţie este deja pe masa Consiliul Concurenţei.

În prezent, retailerul belgian operează o reţea naţională de de 335 de magazine  – 174 sub brandul Mega Image, 159 sub brandul Shop&Go, un supermarket cu produse congelate (AB Cool Food), plus un Mega Drive.

În online, la adresa www.emag.ro/supermarket sau direct din pagina de start a web site-ului eMAG, secțiunea Supermarket., retailerul afişează o ofertă de peste 7.500 de articole distincte (170 de categorii specifice unui supermarket).

Prezent pe piaţa locală din 1995, extinderea acelerată a Mega Image, partea a Delhaize Group (retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente), este efectul unui plan gândit încă din 2008, când a cumpărat rețeaua de 14 de supermarketuri La Fourmi pentru 18,6 mil. euro.

Cel mai mare lanţ de supermarketuri din România a obţinut, anul trrecut, o cifră de afaceri de 532 milioane euro şi un profit net de 12,5 milioane de euro, potrivit datelor raportate la Ministerul de Finanţe.