În primele trei luni din acest an, MedLife a atins o cifră de afaceri de 7,2 milioane USD, în creştere cu 95% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2007, când cifra de afaceri a fost de 3,7 milioane USD.

În primele 3 luni din 2008, MedLife a realizat investiţii în valoare de aproximativ 2,5 milioane USD, ce au fost direcţionate spre deschiderea Hyperclinicii MedLife Unirii, achiziţia de echipamente medicale de ultimă generaţie pentru dotarea unor specializări medicale din cadrul Hyperclinicii Griviţa şi lucrările de amenajare şi construcţie a laboratorului MedLab din Cluj-Napoca.

La sfârşitul lunii martie 2008, MedLife a înregistrat un număr total de 150.000 de abonaţi din 1.800 de companii, în creştere cu 10% faţă de numărul de abonaţi la finalul anului 2007. Printre companiile noi care au ales MedLife se numără: Cris-Tim, Nokia, Grupul Farmexim, Ringier Romania şi Rompetrol.

Pe segmentul clienţilor plătitori per serviciu, MedLife a înregistrat în primele 3 luni o creştere de 40% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2007, iar cele mai solicitate specializări medicale au fost Pediatrie, Oftalmologie, ORL, Ecografie, Endocrinologie, Radiologie, Medicina Materno-Fetală şi Ginecologie.

În perioada ianuarie-martie 2008, în cadrul laboratoarelor de analize MedLab au fost efectuate aproximativ 600.000 de analize pentru un număr de 75.000 de pacienţi, în creştere cu 20% faţă de numărul celor realizate în aceeaşi perioadă a anului trecut. Centrul de Medicină Materno-Fetală MedLife a atras 6.000 de pacienţi, dintre care peste 40 de cupluri au apelat la tehnicile de reproducere asistată.

 În primele 3 luni ale acestui an, spitalul Life Memorial a avut un grad de ocupare de 65%, cele mai solicitate specialităţi fiind în continuare secţiile pediatrie şi obstetrică-ginecologie. De la deschiderea sa în 2007, în cadrul maternităţii din Life Memorial Hospital au fost născuţi peste 400 de copii.

În prima lună de la inaugurare, Hyperclinica Unirii a avut în medie 350 de pacienţi pe zi. Peste 10.000 de persoane au apelat la serviciile Hyperclinicii MedLife Unirii, care oferă consultaţii şi investigaţii în specializările Ginecologie, Oftalmologie, ORL, Dermatologie, Endocrinologie, Cardiologie, Pediatrie, Ecografie şi Psihoterapie.

Data: 21 aprilie 2008

Sursa: MedLife