Cazul care a cutremurat toată România nu și-a aflat nici acum deznodământul, la aproape un an de la crimele oribile. În Caracal, familia Luizei Melencu este distrusă. Este primul Crăciun fără Luiza, iar familia fetei este răpusă de durere. Bunicii Luizei o așteaptă și acum pe copilă și își amintesc de anii când se așezau împreună la masă și își împărțeau cadourile.

Mărturii teribile ale bunicii Luizei

Mama tinerei a plecat de acasă. Nu a putut suporta să vadă casa goală, fără Luiza. „Aceste sărbatori sunt foarte grele. E dureros. Nu sunt sarbatori, fara Luiza nu e nimic frumos, e casa goala, maică-sa nu a putut să reziste aici, a plecat la sora ei. Eu cu bunicul stam si plangem si suferim. Ce Craciun sa fie pentru noi cand Luiza nu e langa noi la masa? Tot timpul ii aduceam cadou, ne canta Steaua, venea cu Moş Ajun. Acum nimeni nu ne mai deschide uşa. Sufletul ne spune ca Luiza este în viaţă, o iubim mult si o asteptam acasa sa ne deschida poarta ca suntem bătrâni şi am muncit cu ziua sa o crestem şi la varsta de 19 ani ne-a luat-o cand sa aiba grija de noi. Ne iubea foarte mult, o iubeam foarte mult. Suferim foarte mult, fara Luiza nu ştiu cum va fi viaţa, avem sa ne ducem şi eu şi bunicul cât mai curând”, a declarat bunica Luizei, la România TV.

Monstrul Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a răpit, violat, sechestrat și ucis pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu. Deși în aprilie s-a întâmplat nenorocirea cu Luiza, iar în august a dispărut Alexandra, anchetatorii nu au reușit nici acum să elucideze cazul. A fost prins doar Dincă și așa zisul complice al acestuia, Risipițeanu.