„Se întâmplă ceva la FCSB, pentru că, în momentul în care îşi doreau un jucător, nu conta suma. Văd că în ultimul timp nu mai merge”, a spus Balint la TV Digi Sport.

De altfel, Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a anunțat că echipa nu va mai face vreun transfer.

„Eu cred că avem jucători polivalenţi şi versatili şi nu cred că la momentul acesta mai avem nevoie de vreun jucător. Dacă va mai apărea vreun fotbalist de mare valoare, care să ne convingă că îşi poate face simţită prezenţa şi că poate să ajungă titular la Steaua, atunci se schimbă datele problemei. Dar acum stăm bine.

Cei care au primit oferte din partea noastră cred că au greşit, pentru că au crezut că Gigi Becali va mai pune bani, dar nu va fi aşa. Am certitudinea asta, pentru că am vorbit cu Gigi, şi mi-a spus că vom rămâne ăştia, dacă oamenii nu au înţeles că este tot ce putem să oferim la ora actuală”, spune Stoica, conform gsp.

Gigi Becali are o avere de putin peste 500 milioane de euro. Afacerile sale sunt profitabile si continua sa ii umple conturile bancare. La slujba de la Catedrala Mantuirii Neamului, Gigi Becali a facut o marturisire. Acesta le-a reamintit romanilor ca a donat 2 milioane de euro inca de pe vremea in care proiectul Catedralei era in plan.