Până pe 18 aprilie inclusiv, părinții vor putea cumpăra pentru cei mici jucării la prețuri reduse cu până la 30%, pe cei interesați de sporirea confortului locuinței îi așteaptă electrocasnice cu reduceri de până la 40%, iar cititorii avizi se vor putea bucura de ebook readere reduse cu până la 20%.

« Suntem foarte încântați de campania reducerilor de Paște de anul acesta întrucât,pornind de la sugestiile și nevoile reale ale clienților noștri,am reușit cu ajutorul partenerilor Asus, Samsung, LG și Dell săaducemo ofertă de produse care pot fi achiziționate la unele dintre cele mai bune prețuri de pe piață.

Pentru această perioadă, estimăm ca cele mai vândute vor fi telefoanele, tabletele și televizoarele cu tehnologii smart și 3D,cu atât mai mult cu cât pe site avem acum cele mai noi game lansate de Samsung și LG, cum dealtfel, ne-am și obișnuit clienții să le aducem în premieră cele mai noi produse. », a declarat Andrei Crăcea, General Manager MarketOnline.ro.

Campania reducerilor de Paște a Marketonline.ro vine cu prețuri speciale pentru iubitorii de gadgeturi precum telefoane mobile sau tablete, un telefon Samsung Galaxy S4 putând fi achiziționat la doar 1549 RON, un Samsung Galaxy S3 Mini va costa doar 649 RON iar o tabletă Samsung  Galaxy Tab 3 Lite 489 RON.

În plus, pentru fanii campaniei tradiționale de Paște care îl are ca protagonist pe deja celebrul M-OU, MarketOnline a pus în joc o excursie de două persoane la Praga.

Campania începe luni, 14 aprilie, cand prin intermediul site-ului, blogului și paginii de Facebook MarketOnline, curioșii care vor să plece în căutarea M-OULUI vor primi indicii zilnice despre locul din București în care se află ascuns. Tot ceea ce trebuie să facă iscusitul detectiv care va câștiga excursia este să se prezinte la sediul MarketOnline însoțit de M-OU.

Mai multe detalii despre campanii pot fi găsite pe site-ul www.marketonline.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/MarketOn.

***

MarketOnline.ro este unicul magazin online de 7 stele din România care comercializează produse electronice și electrocasnice online și se numără printre membrii fondatori ARMO (Asociația Magazinelor Online din România).

MarketOnline oferă transport gratuit la peste 20.000 de produse, un program de fidelizare pentru clienții săi, returul produselor în caz de nemulțumire, plata produsului după primire, posibilitatea de a plati în rate, precum și un număr foarte mare de promoții active.