„Cer să fim anunțați, vrem ceva concret. Sunt patru luni de zile, trăim de pe o zi pe alta. Vrem un răspuns. Nu vrem să se mușamalizeze nimic. Ajutați-ne! Am crescut acest copil 18 ani și ne-au fost luați fără nicio vină de lângă noi. Pentru ce? Cât putem să mai suportăm? E strigător la cer, ca în țara asta să se întâmple așa ceva. Fac un apel la toate autoritățile. Vă rugăm frumos să nu se mușamalizeze!”, a fost mesajul transmis de mama Luizei.

Mama Luizei, reacție privind cererea de despăgubiri de sute de mii de euro

Mama Luizei a răbufnit după ce s-a spus că ar fi cerut despăgubiri în valoare de 300 de mii de euro. Femeia neagă aceste informații și spune că fata sa a dispărut în luna aprilie, iar de atunci, autoritățile nu au făcut absolut nimic pentru a o găsi. Agresorul a recunoscut cele două crime și a condus anchetatorii spre noi dovezi.

„Nu este adevărat. Eu am văzut la televizor această informaţie şi am sunat să spun că nu este nimic adevărat. Noi nu cerem absolut nimic. Pe noi ne interesează banii, în situaţia asta?! Eu nu ştiu cine a aberat, noi chiar nu vrem să fim băgaţi în aberaţia asta, pentru că pe noi ne interesează copilul, viaţa copilului, nu banii“, a declarat Georgeta Melencu, pentru Adevărul.