Mama gemenilor a văzut cum cei doi copii ai săi sunt îngropați, însă acum a rămas și fără cel de-al treilea copil pe care îl avea. Băiețelul nu mai locuiește cu mama după teribila tragedie din Ploiești.

Mama gemenilor din Ploiești care au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau, a rămas fără niciun copil, asta după ce băiatul cel mare a fost luat de lângă ea și în prezent se află alături de tatăl său, după tragedia care a îndoliat întrega țară.

Femeia a rămas acum fără niciun copil și nu mai are nicio legătură cu singurul băiat care i-a mai rămas, însă în continuare își vede de preocupările sale pe rețelele de socializare, acolo unde e foarte activă și unde postază tot timpul clipuri video pe TikTok.

Mama gemenilor postează în continuare pe TikTok

Mama gemenilor, a fost externată de la Psihiatrie pentru a lua parte la funaraliile celor doi copii ai ei care au murit tragic, după ce au căzut de la circa 30 de metri. Deși acesteia i-a fost închis contul de TikTok după incident, a fost un prilej pentru a-și face unul nou. Astfel, femeia a început să posteze pentru prietenii ei virtuali din nou videoclipuri în care dansează și fredonează manele, dar și un videoclip în care îi ceartă pe cei care o critică.

„Îmi este doar de voi, copiii mei. Vina mea a fost că nu am fost atentă la voi, dar nu eu v-am omorât, nu eu v-am aruncat pe geam”, este descrierea videoclipului de pe TikTok.

La doar o oră după, mama a mai postat un clip, de această dată cu imagini cu gemenii ei.  De această dată, femeia a scris câteva rânduri în care le explică oamenilor că nu ea și-a aruncat copiii pe geam, ci singura ei vină este că nu i-a supravegheat.