Delia nu se ascunde deloc de mama sa. Cele două sunt apropiate, iar Gina Matache știe foarte bine ce se întâmplă în căsnicia fiicei sale. Mama artistei a declarat într-un interviu că fiica sa este destul de sigură pe ea, nu acceptă sfaturi de la nimeni, iar deciziile le ia aproape mereu de una singură.

”Indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum”, a spus Gina Matache.

Totodată, mama artistei a dat detalii ulutioare și despre ginerele său, Răzvan Munteanu. Gina Matache susține că acesta este extrem de atent și drăgăstos, iar cei doi se înțeleg de minune. Mai mult de atât, mama Deliei susține că cei doi nu se contrazic niciodată.

Pentru că multă lume a vorbit despre motivul pentru care Delia nu are un copil, mama ei a vrut să clarifice acest aspect. Gina Matache susțien că fiica sa nu este ”disperată după bani”, doar că ”nu știe” dacă își dorește încă un copil sau nu.

”Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă”, a mai spus mama Deliei.

Ce a pățit Delia în ultima sa vacanță?

Delia călătorește destul de mult alături de Răzvan Munteanu, iar fiecare călătorie vine cu poveștile ei. Artista a mărturisit în cadrul M.C.N Podcast că ultima sa vacanță a fost una apartea. Aceasta a fost la un pas să fie bătută de un membru al tribului etiopian.

Se pare că nervii bărbatului au pornit după ce Delia a încercat să-i fotografieze soția.

”La un moment dat am văzut o femeie cu niște cozi, cu niște împletituri. Era o femeie din trib, cu un copil în brațe. Cred că alăpta și am făcut poze și eu. Ea era normală, zâmbea, își vedea de treabă. La un moment dat se aude așa…unu care vine cu o toporișcă urlând în limba lui.

Era pe agresiv…să te bată. L-am liniștit, i-am explicat că n-am știut, că suntem turiști. El era ”aici este casa mea, femeia mea”, a povestit Delia.