Acesta a plecat în jurul orei 15,00 de la Palatul Victoria, dar, conform unor surse oficiale, ar urma să se întoarcă la Guvern în cursul zilei. 

Tot potrivit unor surse oficiale, premierul Sorin Grindeanu, aflat la o acţiune politică la Organizaţia PSD Timiş, urmează să se întoarcă cursul acestei seri la Bucureşti. 

Vineri seară, secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat că el şi premierul Sorin Grindeanu vor discuta cu parlamentarii PSD pentru a le transmite să nu voteze moţiunea de cenzură iniţiată de social-democraţi. 

"Domnul Grindeanu şi cu mine suntem membri PSD şi vom fi, indiferent de voinţa domnlui Dragnea. (…) Şi premierul, şi eu, şi mai sunt şi alţi colegi cu noi, vom discuta cu parlamentarii PSD să le spunem un lucru: nu intraţi în istorie în acest fel, pentru că nu mai există niciun partid în istorie care să îşi voteze o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. Discuţiile la nivel politic sunt convins că le va duce domnul Grindeanu cu conducerea PSD şi sunt convins că, până în ultimul moment, pot exista soluţii raţionale în interesul public al tuturor celor care au votat", a precizat Ponta, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria. (Sursa: Agerpres)