Walmart, cel mai mare retailer din lume, va reduce preţul telefonului iPhone 5C de la 99 de dolari, la 27 de dolari în cadrul unei promoţii de Sărbători. Preţul este valabil pentru contracte încheiate pe doi ani la operatorii Verizon şi AT&T.

Telefonul iPhone 5C nu a prins atât de bine la public precum modelul de vârf iPhone 5S, iar Walmart a redus preţul acestuia în mai multe rânduri de la lansarea din luna septembrie a anului trecut. De Black Friday, Walmart a comercializat telefonul la un preţ de 45 de dolari, dar cumpărătorii au primit şi un card cadou în valoare de 75 de dolari.

Pe lângă reducerea aplicată smarthpone-ului iPhone 5C, Walmart va include şi alte produse Apple în promoţie. Astfel, iPhone 5S va costa 127 de dolari împreună cu un contract pe doi ani, redus de la 199 dolari, iPad mini de 16 GB va fi disponibil la 299 de dolari, dar clienţii vor primi un card cadou în valoare de 50 de dolari, iar cardurile cadou Apple iTunes care costă în mod normal  30 de dolari se vor vinde cu 25 de dolari.

iPhone 5C are un preţ de 2.600 lei în ţara noastră, iar un iPhone 5S costă 3.400 lei, fără abonament.