www.abhazpieseauto.com
Site al SC Abhaz Exim 2000 SRL din Bucuresti. Prezinta, cu multe foto, pe categorii, oferta bogata de piese noi si second-hand pe care firma le importa din Germania pentru autoturisme si autoutilitare germane, dar si europene, japoneze, americane. La datele de contact exista si harta cu pozitionarea depozitului firmei.

www.autoghid.ro
Site de gen portal cu informatii auto diverse (pagini cu date contact producatori, importatori auto, dealeri, service, piese, spalatorii, benzinarii, transporturi, taxi, inchirieri, asigurari, leasing, saloane auto, publicatii auto, scoli de soferi, vama, sectii politie, inspectii si verificari, stiri auto). Cuprinde link-uri spre site-uri straine reprezentative in domeniu.

www.autoglass.ro
Site al Auto Glass General (Autoglass), cel mai mare importator de geamuri auto, conform declaratiei firmei. Site-ul prezinta in pagina de introducere oferta, adresata oricarui agent comercial, de a deveni distribuitor Autoglass cu legatura prin Internet cu baza de date a firmei (accesabila doar de catre distribuitorii autorizati). Are un catalog de produse de tip baza de date pe modele auto cu instructiuni pas cu pas si cu posibilitatea de comanda prin Internet. Paginile de service si distribuitori sunt in constructie.

www.automiraj.com
Site cu informatii si anunturi din domeniul auto-moto administrat de o persoana particulara. Are o pagina cu modele sport de automobile si una cu modele sport de motociclete din Europa, SUA, Japonia: foto si date tehnice, dar nu si dealeri. Exista rubrici cu foto de accidente auto, moto, camioane, rubrici cu fotografii introduse de utilizatori pentru toate categoriile de mai sus, wallpapers cu automobile. Site-ul contine si rubrici de vanzari-cumparari-inchirieri auto. Se anunta o scoala de soferi virtuala, in curand.

www.constient.ro/comaro
Site al SC Comaro SA Campulung Muscel. Prezinta, cu foto, modelele de automobile Aro, pe clase, cu date tehnice si preturi. Nu se precizeaza cat de actuale sunt datele din site.

www.cncd.ro
Site-ul oficial al Centrului National de Comercializare Dacia (CNCD). Prezinta logistica centrului cu harti si foto pe zone ale tarii, inclusiv date de contact cu persoane si adrese e-mail. Cuprinde pagini de piese de schimb de origine Dacia, furnizori accesorii pe orizontala, furnizori piese de schimb cu detalii privind comanda si facturarea. Pagina de „noutati” este din iulie 2000, iar la „diverse” sunt indicate datele de contact.

www.euroest.com
Site in engleza al Euroest Grup din Bucuresti, importator autorizat de anvelope Fulda. Contine cate o pagina pentru prezentarea tipurilor de anvelope oferite (4×4, autoturisme si vehicule de transport) inclusiv cate un tabel in limba romana, cu preturile.

www.getax.go.ro
Site al Getax SA Arad, unicul concesionar Renault in acest judet. Are o pagina cu foto exterioare pentru toate autoturismele Renault si o pagina cu telefonul compartimentului de taxi al firmei.

www.interplus.ro/clienti-ep/alexander
Pagina web a service-ului auto SC Alexander SRL din Ploiesti. Contine o fotografie (Ferrari), datele de contact si programul de functionare. Actualizata in martie 2000.

www.ipso.ro/renault_automobile
Site al IPSO SA, dealer a mai multor tipuri produse, intre care si automobile Renault. Prezinta sumar societatea, principalii clienti si proiecte de viitor pe termen scurt, reteaua de dealeri din tara cu datele de contact (inclusiv e-mail). Exista pagini pentru modele de automobile oferite, cu fotografii, date tehnice si mai multe variante de preturi, in functie de accesorii. Exista calculator de leasing si rate. Se prezinta, cu preturi, si accesoriile interioare/exterioare disponibile fiecarui model. Acestea se pot comanda online.

www.kia-ph.go.ro
Site al Imaxim, distribuitor zonal exclusiv al automobilelor Kia, din Ploiesti. Prezinta automobilele din gama Kia oferite, cu fotografii, caracteristici tehnice si preturi. Exista si datele necesare pentru cumpararea in leasing: sistemul practicat, actele necesare si tabelul de rate.

www.mynetauto.ro
Site de gen portal auto. Contine o baza de date cu anunturi auto (unele cu foto) pe categorii si marci, un clasament al celor mai tranzactionate marci, o pagina cu fotografii auto, link-uri spre site-uri auto din tara si strainatate, pe categorii, ca si link-uri spre saloane auto internationale la rubrica „eveniment”. In prima pagina se indica si ultimele actualizari pe site. Contine o analiza (datata 19 martie 2001) a altor site-uri auto din Romania. Are un catalog de dealeri cu 4 firme inscrise si 3 galerii foto cu supermasini (Ferrari, BMW, Porsche). Nu contine nimic la rubricile „sport” si „contact” si nu precizeaza cine administreaza acest site.

www.piataauto.ro
Site de gen portal al SC Halchedon SRL din Arad, care editeaza si saptamanalul „Piata Aradului”. Contine o pagina de anunturi vanzari auto second-hand cu foto si una fara foto. Aceasta din urma are rubrici si pentru camioane, remorci, tractoare, utilaje agricole, microbuze, autobuze, piese, garaje. Rubricile de auto noi si service duc la o pagina care contine doar siglele celor mai cunoscute marci auto. Site-ul este actualizat in fiecare zi de miercuri.

www.romaniancars.com
Site in engleza, actualizat in 11.04.2001, dedicat automobilelor romanesti. Prezinta producatori (inclusiv de autocamioane si autobuze), cu multe date tehnice si foto ale automobilelor, precum si istoricul modelelor produse. Exista multe link-uri spre sport auto, reviste in domeniu si turism.

www.rotravel.com/agencies/hertz
Prezentare in engleza a Hertz Romania: gama de automobile oferite spre inchiriere, conditii generale de rezervare, oferte speciale pentru week-end, tabel cu preturi de inchiriere.

www.verena.net/iatsa
Prezentare de o pagina a IATSA SA Sibiu- dealer autorizat Daewoo Automobile Romania. Indica activitatile firmei: comert cu automobile, service, distributie piese, productie de cosmetice auto.    

Pagina realizata de Internetravel SRL
Versiunea pe Internet a acestui ghid se afla la adresa www.Preturi.ro