O fotografie postată recent de Ghenea în social media este surprinzătoare și arată cât de populară este românca noastră.

În imaginea respectivă, Mădălina se afla lângă nimeni alta decât Maye Musk, mama lui Elon Musk, geniul din spatele Tesla, scrie Viva.

Maye nu doar că a lăsat mesajul ”m-am bucurat să te văd” la poza frumoasei brunete, dar, la rândul său, a pus pe Instagram o fotografie de grup de la aceeași petrecere Moncler în care apărea alături de Mădălina. ”Ador Milano, mai ales când am o asemenea companie”, a consemnat mama lui Elon Musk, un etalon de frumusețe și stil la cei 70 de ani ai săi.

Mama lui Elon Musk, Maye Musk, este, la cei 70 de ani ai săi, un model de succes. Sunt peste 50 de ani de când Maye Musk lucrează ca model și 45 de când lucrează ca nutriționist.

Mădălina Ghenea este actriță și fotomodel și trăiește de ani buni peste hotare. Românca avut o relație cu actorul Leonardo DiCaprio. A fost iubita actorului scoțian Gerard Butler. In 2016 a avut o relatie de dragoste cu celebrul designer Philipp Plein, care a durat doar 38 de zile.


Te-ar putea interesa și: