Compania a anunţat astăzi vânzări în valoare totală de 1 mil. euro, pentru ultimul an, după ce a tranzacţionat un apartament cu trei camere la un preţ de 140.700 euro, plus TVA. După această vânzare, gradul de vânzare al Evocasa Selecta a ajuns la 60%, adică circa 46 de unităţi înstrăinate. În urmă cu trei ani, directorul de vânzări al Adama declara pentru Capital că sunt vândute 39 de apartamente din cadrul proiectului, la doi ani de la finalizarea sa. Astfel, în decurs de trei ani austriecii de la Adama au reuşit să vândă numai şapte unităţi locative. Chiar dacă o parte din contractele de achiziţie încheiate până în 2010 au fost reziliate, ritmul de vânzări din ultimii trei ani nu poate fi catalogat ca fiind unul bun.  

Reprezentanţii dezvoltatorului spun că din închirierea acestor apartamente se poate obţine un randament investiţional de 6%, însă nu pare să atragă prea mulţi investitori.

Preţurile pentru un apartament cu două camere în cadrul proiectului pornesc de la 85.000 euro + TVA, doar terasa pentru un astfel de apartament având 29 mp, iar cel mai scump apartament din Evocasa Selecta costă 309.000 euro + TVA – un penthouse cu trei camere, cu o suprafaţă de 125 mp şi o terasă ce ajunge la 150 mp.

Te-ar putea interesa și: