Pelicula, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, a fost descărcată ilegal pe internet de peste 30 de milioane de ori, conform firmei Excipio, specializată în monitorizarea pirateriei on-line.

Locul al doilea, cu 29,9 milioane de descărcări ilegale, este ocupat de 'Frozen' ('Regatul de gheaţă'), al studiourilor Disney, filmul de desene animate cu cele mai mari încasări realizate până acum pentru acest gen cinematografic.

Aventura SF 'Gravity' ('Gravity 3D: Misiune în spaţiu'), în regia mexicanului Alfonso Cuarón, s-a situat pe poziţia a treia, acest câştigător a şapte premii Oscar fiind piratat de 29, 357 milioane de ori.

Clasamentul continuă cu 'The Hobbit: The Desolation of Smaug' ('Hobbitul: Dezolarea lui Smaug'), cu 27,6 milioane de descărcări ilegale, şi 'Thor: The Dark World' ('Thor: Întunericul'), piratată de 25,7 milioane de ori.

Urmează, în ordine, 'Captain America: The Winter Soldier' ('Căpitanul America: Războinicul iernii'), 'The Legend of Hercules' ('Legenda lui Hercule'), 'X-Men: Days of Future Past' ('X-Men: Viitorul este trecut'), '12 Years a Slave' ('12 ani de sclavie') şi 'The Hunger Games: Catching Fire' ('Jocurile foamei: Sfidarea').

'The Hollywood Reporter' a remarcat absenţa din acest top 10 a filmului 'The Guardians of the Galaxy' ('Gardienii galaxiei'), de la studiourile Marvel, care a înregistrat cele mai mari încasări în SUA în 2014, de 330 de milioane de dolari.AGERPRES