Ludovic Orban mai primește o grea lovitură din PNL! Ultimele sale declarații au atras reacția publică a lui Florin Roman.

Competiția internă din partid între cele două tabere, care îi susțin pe Ludovic Orban și Florin Cîțu, se ascute după depunerea celor două moțiuni ale candidaților pentru șefia PNL.

Ludovic Orban mai primește o grea lovitură din PNL! Roman îi aruncă verde în față

”Ma uit și ma minunez când văd declarațiile domnului Ludovic Orban de la Satu Mare. Cică el nu a făcut numiri pe criterii de prietenie sau gasca! Total fals!

Unii au ajuns chiar miniștri in cabinetul Orban pe baza apartenentei la gasca domniei sale. Nici unul din secretarii de stat din guvernul liberal pe care l-a condus, cu doar câteva mici exceptii, nu a trecut prin votul forurilor statutare ale PNL!

Singurul criteriu folosit a fost loialitatea fata de un om! Sa nu mai vorbim de unele numiri de la Secretariatul general al guvernului, Corpul de control al premierului sau Cancelaria premierului, unde a contat exclusiv gasca, domnule Orban!

”Meritocrația a fost înlocuită cu apartenența la gașca domnului Orban”

Așa s-a întâmplat și in cazul multor alte instituții, unde meritocratia a fost înlocuită cu apartenența la gasca domnului Orban. Poate va amintiți episodul cu “animalul politic”, care ne-a costat mult in campanie. Și multe altele de acest gen.

Niciodată, in mandatul sau nu a avut loc o depesedizare a administrației centrale și locale, cu exceptia schimbării miniștrilor.

„Iar cine nu crede sa se uite prin județe, unde directorii PSD tronează in funcțiile de conducere de la nivel local. Și in ministere și agenții, unde e plin de social-democrați!”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Ludovic Orban a declarat sâmbătă, la Satu Mare, că este primul preşedinte al PNL din ultimii 31 de ani care nu a numit ”numai dintre prieteni sau dintre cunoscuţii găştii” în funcţii publice atunci când formaţiunea politică a ajuns să guverneze.