Premierul Ludovic Orban și-a programat duminică dimineață, în ziua turului II al alegerilor prezidențiale, vizite la instituțiile-cheie în organizarea scrutinului. Și în primul tur al alegerilor, Orban a avut întâlniri similare, cu o zi înainte de deschiderea urnelor.

Orban merge duminică, în turul 2 la prezidențiale, la 09.30 la Ministerul Afacerilor Interne „în contextul organizării și desfășurării celui de al doilea tur al alegerilor prezidențiale”, după care la 10.30 va merge la Ministerul Afacerilor Externe, cu același scop.

Orban a mers la Interne și Externe și pe 9 noiembrie, cu o zi înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale, unde a spus că se declară mulțumit de organizarea scrutinului și că s-a făcut o evaluare a modului în care decurge procesul electoral.

„Ora 09.30 Vizita la Ministerul Afacerilor Interne, în contextul organizării și desfășurării celui de al doilea tur al alegerilor prezidențiale

Ora 10.30 Vizită la Ministerul Afacerilor Externe, în contextul organizării și desfășurării în diaspora al celui de al doilea tur al alegerilor prezidențiale”, se arată în programul premierului de duminică, 24 noiembrie.