“Sunt în cursa pentru câştigarea Primăriei Generale. Vreau să vă asigur că după ce voi câştiga Primăria Capitalei voi conduce Bucureştiul aşa cum l-ar conduce o femeie, şi cu sensibilitate şi cu generozitate şi cu dedicaţie şi cu dragoste faţă de semeni şi cu compasiunea faţă de cei care se află într-o situaţie nefericită. În toată activitatea mea şi, aici, le cer cer scuze şi soţiei mele şi mamei mele pentru că uneori le-am neglijat din cauza activităţii pe care am desfăşurat-o în spaţiul public  În orice funcţie pe care am exercitat-o am pus în primul rând interesele semenilor mei”, a spus Ludovic Orban în faţa colegelor de partid reunite sâmbătă la Ateneu cu ocazia Galei Femeilor Liberale, citat de Mediafax.

El a subliniat că a apreciat întotdeauna colaborarea pe care a avut-o cu reprezentantele sexului opus.
'”Mi-a cerut Alina Gorghiu să susţin prezenţa pe listele Consiliului General a 50% doamne şi domnişoare. Pentru mine nu există această limită, dacă se poate voi susţine şi mai multe. Nu fac asta ca să încerc să obţin sprijinul dumneavoastră. Realmente, în viaţa mea am lucrat foarte bine cu colegele pe care le-am avut. Întodeauna am fost mulţumit de activitatea profesională şi administrativă a doamnelor şi domnişoarelor alături de care am lucrat. Şi în campaniile politice pe care le-am avut m-am biziut în cea mai mare măsură pe susţinerea femeilor PNL”, a adăugat Orban.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis femeilor liberale că deşi partidul susţine un candidat bărbat la Primăria Capitalei, PNL se va lupta în continuarea pentru introducerea cotelor de gen, asigurându-le că Ludovic Orban ''iubeşte femeile''.

 

Te-ar putea interesa și: