Lucian Bode spune că PNL poate câștiga alegerile locale

Secretarul general al Partidului Național Liberal (PNL), Lucian Bode, a declarat vineri, la Bistrița, că schimbările produse în economie și administrație de la preluarea guvernării în 2020, trecând de la o economie bazată pe consum la una bazată pe investiții.

Bode a evidențiat că aproximativ 20% din fondurile europene au fost atrase în timpul guvernării lui Nicolae Ciucă, subliniind angajamentul PNL pentru dezvoltarea infrastructurii și a comunităților locale.

„PNL a reușit, după asumarea guvernării, în 2020 să schimbe paradigma. Am trecut de la o economie bazată pe consum, pe una bazată pe investiții. 20% din tot ce a însemnat fonduri europene au fost atrase în guvernul domnului Nicolae Ciucă. Aceasta a fost preocuparea noastră, să dezvoltăm fiecare colț, să dezvoltăm infrastructura. Cred că lucrurile se văd în fiecare colț al acestei țări”, a declarat acesta.

În contextul lansării candidaților PNL în Bistrița, Bode a evidențiat importanța aleșilor locali și a subliniat performanțele administrației locale, evidențiind necesitatea reînnoirii mandatelor acestora.

Bode și-a exprimat satisfacția față de faptul că PNL a reușit să depună liste complete de candidați în peste 95% din localitățile din țară, menționând că aceasta este o premieră pentru partid.

El a subliniat necesitatea prezenței PNL în toate localitățile pentru a obține voturi și a asigurat că partidul are toate premisele pentru a câștiga alegerile locale din România.

Sursă: Inquam Photos / Octav Ganea

Următorii 10 ani sunt cruciali pentru România

În ceea ce privește viitorul țării, Lucian Bode a evidențiat importanța accelerării dezvoltării și menținerea cursului Euroatlantic al României. El a subliniat că următorii 10 ani sunt esențiali pentru România și pentru PNL, dar mai ales pentru țară, deoarece va fi necesar să se accelereze dezvoltarea, să se mențină stabilitatea.

De asemenea, el a adăugat că este important să se respingă ferm extremismul, mai ales că acesta promovează o Europă divizată și aspiră să ne excludă din comunitatea europeană. Bode și-a exprimat convingerea că un președinte al României provenit din PNL ar fi capabil să conducă țara pe direcția corectă. El a subliniat importanța fiecărui vot în alegerile din 9 iunie, deoarece există motive și candidați demni de susținere.

În încheiere, Lucian Bode a exprimat încredere în capacitatea lui Nicolae Ciucă de a conduce România în următorii ani, subliniind calitățile acestuia și angajamentul PNL pentru o guvernare eficientă și responsabilă.

„Dragi prieteni, următorii 10 ani sunt cruciali pentru România și pentru PNL. Dar, subliniez, sunt cruciali pentru România, va trebui să accelerăm dezvoltarea, să păstrăm cursul Euroatlantic al României și va mai trebui să facem ceva: Să respingem vehement extremismul. Și asta sper să facem pe 9 iunie. Să respingem extremismul care vrea o Europa dezmembrată, care ne vrea în afara Europei.

Eu cred că acest lucru este posibil și cred că doar un președinte dat de PNL poate ține cârma dreaptă în această țară și cred că el poate să fie Nicolae Ciucă”, a conchis secretarul general al PNL.