Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că intenţionează să investească la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare alături de Mircea Lucescu şi alte persoane.

“Văd că se tot vorbeşte despre acest lucru (n.r. – că va deveni patron la Dinamo), dar eu acum sunt antrenorul echipei Dinamo. Dinamo are un patron… Aţi auzit voi ceva, dar nu ştiţi cum stau lucrurile. Nu numai Mircea Lucescu vrea să se implice, sunt mai mulţi oameni. Eu normal că vreau să mă implic din moment ce am semnat cu Dinamo”, a spus Rednic.

Întrebat cum ar fi să colaboreze cu Mircea Lucescu la Dinamo, Rednic a răspuns râzând: “Fotbalistic, da. Financiar nu cred… Până scoţi de la nea Mircea un leu… trebuie să ai argumente. Dar hai să nu mai vorbim, acum sunt importante rezultatele la Dinamo”.

Finanţatorul Ionuţ Negoiţă a anunţat în mai multe rânduri că este dispus să vândă clubul Dinamo, anul trecut afirmând că suma pe care o cere este de 4 milioane de euro.

Omul de afaceri Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar la FC Dinamo în august 2012 când a preluat pachetul deţinut de Cristian Borcea. Ulterior, Negoiţă a devenit acţionar majoritar cu 90 la sută în luna martie a anului 2013 după ce a achiziţionat şi procentele deţinute de Nicolae Badea şi Dragoş Săvulescu.