O nouă lovitură pentru prințul Harry!  Al șaselea moștenitor la tron încă deține trei titluri la Forțele Armate. Regina a fost de acord ca Harry să le păstreze încă 12 luni, timp în care este analizată decizia lui și a lui Meghan Markle de a renunța la responsabilitățile regale, transmite dailymail.co.uk

Sursa menționată subliniază că aceasta este una dintre puținele probleme care încă nu au fost rezolvate după „Megxit”.

O nouă lovitură pentru prințul Harry

Totuși, persoane din aproprierea prințului au explicat că acesta este determinat să păstreze titlurile respective, chiar dacă a renunțat la responsabilitățile regale pentru a lucra în Statele Unite.

De asemenea, apropiați ai Casei Regale a Regatului Unit au declarat pentru Daily Mail că este imposibil pentru Harry sau Meghan să aibă o jumătate de rol, în conformitate cu opinia exprimată de Palatul Buckingham.

„Acest lucru este foarte clar – te implici sau pleci iar orice formă de rol „hibrid” nu este compatibilă cu o reprezentare a șefului statului”, a transmis o persoană din interior a spus pentru Daily Mail.

Meghan Markle și Harry au renunțat

Prințul Harry și Meghan Markle, care au adunat mai bine de 10 milioane de urmăritori pe Instagram, dar resping se pare rețelele sociale ca parte a noului lor „rol progresist” în America. O sursă apropiată cuplului a declarat că cei doi „nu au planuri” de a folosi rețelele sociale pentru noua lor fundație „Archewell” și că „este foarte puțin probabil” să se întoarcă pe astfel de platforme, transmite The Sunday Times.

„Deși este posibil să nu ne vedeți aici, munca noastră continuă.”

Conform publicației citate, cuplul care își anunțase decizia de a se retrage de la îndatoririle regale oficiale pentru a se muta cu fiul lor de un an Archie, nu va mai folosi platforme de social media.

Cu toate acestea, mesajul postat pe contul „sussexroyal” de pe Instagram lasă de înțeles că cei doi își vor continua munca și se vor întoarce la un moment dat.