Prințul Harry și Meghan Markle, care au adunat mai bine de 10 milioane de urmăritori pe Instagram, dar resping se pare rețelele sociale ca parte a noului lor „rol progresist” în America. O sursă apropiată cuplului a declarat că cei doi „nu au planuri” de a folosi rețelele sociale pentru noua lor fundație „Archewell” și că „este foarte puțin probabil” să se întoarcă pe astfel de platforme, transmite The Sunday Times.

„Deși este posibil să nu ne vedeți aici, munca noastră continuă.”

Conform publicației citate, cuplul care își anunțase decizia de a se retrage de la îndatoririle regale oficiale pentru a se muta cu fiul lor de un an Archie, nu va mai folosi platforme de social media.

Cu toate acestea, mesajul postat pe contul „sussexroyal” de pe Instagram lasă de înțeles că cei doi își vor continua munca și se vor întoarce la un moment dat.

Harry și Meghan: Mulțumim pentru sprijin și inspirație

„După cum putem simți cu toții, lumea în acest moment pare extraordinar de fragilă. Cu toate acestea, suntem încrezători că fiecare ființă umană are potențialul și oportunitatea de a face o diferență – așa cum se vede acum pe tot globul, în familiile noastre, în comunitățile noastre și în cele din prima linie – împreună ne putem ridica reciproc pentru a realiza acea promisiune.

Ceea ce este cel mai important în acest moment este sănătatea și bunăstarea tuturor din întreaga lume și găsirea de soluții pentru numeroasele probleme care au apărut ca urmare a acestei pandemii.

Pe măsură ce găsim cu toții rolul pe care trebuie să îl jucăm în această schimbare globală și schimbarea obiceiurilor, ne concentrăm asupra acestui nou capitol pentru a înțelege modul în care putem contribui cel mai bine.

Deși este posibil să nu ne vedeți aici, munca noastră continuă.

Mulțumim acestei comunități – pentru sprijin, inspirație și angajamentul comun față de binele din lume. Așteptăm cu nerăbdare să ne reconectăm în curând. Ați fost minunați!

Până atunci, vă rugăm să aveți grijă de voi și unii pe alții”, se arată în postarea de pe contul de Instagram al ducilor de Sussex.