Lidia Buble a postat recent pe contul de Instagram câteva versuri dintr-o poezie care vorbește despre regăsirea unei foste iubiri.

„Doi străini / Uneori simt că vin din copilăria ta / Că am furat cireșe împreună / Că am crescut amândoi / Și la un moment dat / Ne-a despărțit istoria / Pentru a ne regăsi acum / Doi străini, stând față-n față”, este mesajul postat de către fosta iubită a lui Răzvan Simion.

Această postare a sporit curiozitatea fanilor, care se întreabă dacă mai există o șansă de împăcare între cei doi.

Lidia Buble reacționează

Lidia Buble a avut o reacție neașteptată după ce s-a speculat că nu ar mai fi singură. Aceasta a susținut că simte oarecum că a ajuns la capătul puterilor, pentru că s-a mutat de curând și încă nu și-a amenajat noul apartament în care locuiește. Despre presupusul iubit secret, cântăreața nu a oferit absolut niciun detaliu.

„M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită, că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, a transmis cântăreața într-un filmuleț publicat pe Instagram Stories.

Speculațiile că Lidia Buble nu ar mai fi singură au pornit de la fotografiile postate de artistă. Ea a vrut să le arate fanilor în ce locuri minunate se află. Artista a plecat în vacanță, în Zanzibar iar curiozitatea fanilor a fost maximă. Interesul a explodat însă când aceștia au observat un detaliu care ar putea indica că Lidia Buble nu s-ar afla singură în concediu, ci alături de un bărbat celebru.

Nimeni nu știe însă, cu siguranță, dacă cei doi formează în acest moment un cuplu. Lidia Buble a postat câteva fotografii din resortul în care a stat, însă fără să specifice că este în Zanzibar. Bărbatul care ar fi fost alături de Lidia Buble în vacanța exotică este un celebru chirurg estetician din România. Un element comun apare în fotografiile postate de cei doi pe Instagram. În ambele fotografii se poate observa aceeași vază, care apare în mai multe dintre fotografiile cântăreței.