Lidia Buble a reacționat, în sfârșit, după ce în ultimele zile s-a tot vorbit că artista s-ar aflas în vacanță, în Zanzibar, cu un cunoscut medic, pe care însă nu vrea să-l dezvăluie opiniei publice. După ce fanii au insistat să afle detalii, artista a comentat într-un mesaj video de ce nu a mai fost atât de activă pe contul său de socializare.

Fosta iubită a lui Răzvan Simion a susținut că simte oarecum că a ajuns la capătul puterilor, pentru că s-a mutat de curând și încă nu și-a amenajat noul apartament în care locuiește. Despre presupusul iubit secret, cântăreața nu a oferit absolut niciun detaliu, lucru care cu siguranță că va lăsa cale liberă speculațiilor.

Stați liniștiți că sunt foarte bine

“M-ați tot întrebat de ce nu mai sunt atât de activă pe InstaStory. Sunt atât de obosită, că mă si bâlbâi, mi-e și foame, mă rog. Toate stările adunate la un loc. M-am mutat și a trebuit să îmi duc toate lucrurile dintr-un apartament în altul. Sunt cu toată casa, momentan, în cutii și saci, dar vreau să vă prezint casa când este drăguț aranjată, exact așa cum meritați voi să fiți primiți la mine în căsuță. Deci, stați liniștiți că sunt foarte bine și vă mulțumesc pentru toată grija voastră”, a dezvăluit cântăreața într-un filmuleț publicat pe Instagram Stories.

Speculațiile că Lidia Buble nu ar mai fi singură au pornit de la fotografiile postate de artistă. Ea a vrut să le arate fanilor în ce locuri minunate se află. Artista a plecat în vacanță, în Zanzibar iar curiozitatea fanilor a fost maximă. Interesul a explodat însă când aceștia au observat un detaliu care ar putea indica că Lidia Buble nu s-ar afla singură în concediu, ci alături de un bărbat celebru. Nimeni nu știe însă, cu siguranță, dacă cei doi formează în acest moment un cuplu. Lidia Buble a postat câteva fotografii din resortul în care a stat, însă fără să specifice că este în Zanzibar. Bărbatul care ar fi fost alături de Lidia Buble în vacanța exotică este un celebru chirurg estetician din România. Un element comun apare în fotografiile postate de cei doi pe Instagram. În ambele fotografii se poate observa aceeași vază, care apare în mai multe dintre fotografiile cântăreței.