Vești șoc pentru Răzvan Simion. S-a aflat ce a făcut fosta lui jumătate: S-a logodit!

Vești șoc pentru Răzvan Simion. S-a aflat ce a făcut fosta lui jumătate: S-a logodit!
Vești șoc pentru Răzvan Simion. Fosta lui jumătate a luat o decizie care cu siguranță că nu-l va lăsa indiferent: S-a logodit!

Vești șoc pentru Răzvan Simion. Fosta lui jumătate a luat decizia: S-a logodit!  Cea care a făcut pasul decisiv este Diana, fosta soţie a lui Răzvan Simion. Cel care i-a furat inima este un bărbat pe care-l cunoaște de foarte mulți ani. Femeia este în culmea fericirii, postând în mediul online imagini cu inelul primit!

Trebuie spus că Diana s-a mutat la Timișoara, acolo unde s-a reîntâlnit cu un vechi prieten, Radu Bița, om de afaceri. Cei doi au luat decizia de a merge pe același drum la scurt timp după ce femeia a divorțat de prezentatorul de la Antena 1.

Acum câteva zile, Diana a fost cerută în căsătorie şi a acceptat!

„Da este o lume”, a scris fosta soție a lui Răzvan Simion în dreptul imaginilor de pe contul de Facebook, unde apare alături de iubitul ei cu zâmbetul pe buze. Diana Simion a postat fotografii cu inelul de logodnă primit de la partenerul de viață cu care a început o relație amoroasă în urmă cu câțiva ani.

Pentru Răzvan Simon cu siguranță că vestea nu i-a picat tocmai bine, mai ales că acesta s-a despărțit în urmă cu câteva luni de Lidia Buble. Au trecut mai bine de trei luni de la separarea Lidiei Buble de Răzvan Simon, însă curiozitățile despre despărțirea celor doi nu au dispărut încă. Pentru a da răspunsurile mult dorite fanilor, artista a răspuns la o serie de întrebări în mediul online.

Se pare că vedeta este de părere că ”nu este ok să rămâi undeva unde nu ești prețuit”, deci s-ar părea, că asta a fost unul dintre principalele motive care a dus la ruptura dintre cei doi.

„Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat.’, se arată în mesajul postat de Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Toată lumea știe că după separare, cei doi au decis să continue să colaboreze, astfel că, Răzvan Simion este în continuare managerul Lidiei, iar cei doi au o relație profesională foarte bună.

 

Etichete: , , ,
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook