Lidia Buble a trecut peste despărţirea de Răzvan Simion şi umblă chiar zvonuri că ar exista din nou un bărbat în viaţa ei, însă mulţi dintre fanii artistei sunt în continuare curioşi să afle care este relaţia ei acum cu prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Provocată de fani şi aparent puţin deranjată de avalanşa de întrebări pe această temă, Lidia Buble a decis, în cele din urmă, să recunoască care este adevărata relaţie pe care o are acum cu fostul său iubit. Răspunsul a fost unul surprinzător!

„Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum.

Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a explicat Lidia Buble.

O posibilă relaţie între Lidia Buble şi Cornel Ilie?

Noua piesă în care cei de la Vunk au colaborat cu Lidia Buble a creat de asemenea multe semne de întrebare în rândul fanilor, artista şi solistul Cornel Ilie apărând în videoclip în ipostaze foarte tandre.

Filmarea pentru piesa “Vino, du-te” a avut loc chiar acasă la Cornel Ilie: „Eu m-am dus la el acasă. Mi-a pregătit frumos o cameră, unde eu și echipa mea ne-am desfășurat în toată splendoarea”, a declarat Lidia Buble, la Teo Show.

Cornel Ilie a fost total surprins de ideile fanilor. Solistul de la Vunk a mărturisit că primește întrebări de la apropiați, care îl întreabă dacă este împreună cu Lidia Buble, iar așteptările pe care le-au avut legate de succesul piesei au fost depășite.

„Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună”, a mărturisit cântărețul.

Întrebat cum răspunde acestor întrebări, solistul trupei Vunk a mărturisit că doar le citește mesajele și atât.

„O știți p-aia cu: „Le dau cu seen?”, a fost reacția lui Cornel Ilie.