De când s-a despărțit de Răzvan Simion, Lidia Buble are un succes fără precedent pe plan profesional, iar colaborarea cu Cornel Ilie a amplificat acest lucru.  În videoclipul piesei „Du-te, Vino”, cei doi au filmat niște ipostaze foarte tandre, care au creat semne de întrebare în rândul fanilor.

Se pare că filmarea a avut loc chiar acasă la Cornel Ilie.

„Eu m-am dus la el acasă. Mi-a pregătit frumos o cameră, unde eu și echipa mea ne-am desfășurat în toată splendoarea”, a declarat Lidia Buble, la Teo Show.

Totodată, cei doi artisti au recunoscut că nu se așteptau la un astfel de impact al noii lor piese asupra fanilor. Întrebați de ipostazele tandre în care au filmat, Lidia Buble a mărturisit că au jucat un rol și au avut o chimie foarte bună pe scenă, iar acest lucru se datorează și compatibilității zodiilor.

„Niște artiști compleți trebuie să fie neapărat și niște actori foarte buni. Noi am jucat foarte bine. Am avut o chimie foarte faină pe set, asta și pentru că suntem amândoi gemeni”, a declarat vedeta.

Reacția lui Cornel Ilie

Și Cornel Ilie a fost total surprins de ideile fanilor. Solistul de la Vunk a mărturisit că primește întrebări de la apropiați, care îl întreabă dacă este împreună cu Lidia Buble, iar așteptările pe care le-au avut legate de succesul piesei au fost depășite.

„Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună”, a mărturisit cântărețul.

Întrebat cum răspunde acestor întrebări, solistul trupei Vunk a mărturisit că doar le citește mesajele și atât.

„O știți p-aia cu: „Le dau cu seen?”, a fost reacția lui Cornel Ilie, solistul trupei Vunk.