Deși credeau că au aflat totul despre cântăreața lor preferată, admiratorii Lidiei Buble trebuie să cerceteze în continuare. Un detaliu necunoscut despre familia blondei a ieșit la suprafață. Aceasta a vorbit despre femeia care i-a dat viață și care a crescut-o. Mărturisirile nu s-au limitat doar la mama ei, ci s-au întins și asupra familiei.

Secretul despre mama Lidiei Buble

Recent, Lidia Buble a postat o fotografie cu mama ei, căreia i-a atașat un mesaj emoționant. Cuvintele frumoase evidențiază sentimenele din poza în care Lidia Buble o îmbrățișează și o sărută pe obraz pe mama ei. Poza a strâns peste 10 000 de reacții pozitive din partea urmăritorilor ei de pe Instagram.

Femeia care a purtat-o în pântece timp de nouă luni de zile și care a crescut-o la piept poartă numele de Rafaela. Mama Lidiei Buble a crescut 11 copii! Părinții blondei au născut și ocrotit 11 personalități diferite, dar armonia nu a lipsit din familie. Rafaela nu a muncit niciodată, toată energia și timpul ei l-a dedicat creșterii celor 11 copii.

„Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt.

Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis. Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, a declarat Lidia Buble pentru Click!

Lidia Buble, cinci frați și cinci surori

Astfel că Lidia Buble nu duce lipsă de iubire. Cântăreața de muzică pop își încarcă bateriile datorită faniilor, a colegilor de scenă, a prietenilor, a părinților și a celor zece frați și surori.

Lidia Buble are protecție, susținere și iubire din partea a cinci frați: Daniel, Corneliu, Simion, Beniamin și Iosif, plus cinci surori: Lorena, Diana, Elisei, Estera și Daniela.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)