Lidia Buble șochează! Artista a făcut un gest care mai mult ca sigur că l-a zdruncinat puternic pe Răzvan Simion. Nimeni nu se aștepta la asta. Mai exact, vedeta a postat o fotografie bombă în social media.

Gestul ei a stârnit reacția fanilor mai ales că în poză apărea un buchet de flori pe care chiar a desenat o inimioară. Artista a mai primit un astfel de buchet drăguț, doar că din partea unei prietene, căreia i-a și dat tag în postare.

Buchetul „secret”, al cărui expeditor Lidia Buble nu a vrut să-i divulge numele, avea însoțit o inimioară desenată în aplicație. Imediat, fanii ei s-au dus cu gândul că artista ar putea avea un nou iubit.

În clipa în care a lansat piesa cu Vunk, Lidia a dat de înțeles că nu s-a vindecat, încă, de ruptura de Răzvan Simion.

„Dacă ați ști voi cât sunt de fericită… E pentru prima dată de când sunt eu în această industrie când o piesă îmi intră pe radio și nu este nici măcar lansată. Piesa asta cu Vunk mie îmi place foarte mult, simt piesa asta prin vene, îmi place de nu mai pot. Mai este foarte puțin și se lansează piesa, abia aștept. Tema clipului este diferită față de tot ce am făcut până acum, mă bucur foarte tare.

Mă bucur tare atunci când reușesc să ajung la sufletele voastre și când pot să transmit emoție. Asta e cea mai frumoasă răsplată pentru mine, ca artist. De fiecare dată mi-am cântat sufletul, trăirile, starea. Eu niciodată nu am lansat o piesă care să nu vorbească despre mine. Fiecare din ele a avut legătură cu trecutul meu, cu prezentul… Sunt ca o carte pe care trebuie să o citiți”, a spus fosta iubită a lui Răzvan Simion, în momentul lansării piesei cu Vunk.