Cei doi se aflau la filmările clipului pentru noua piesă „Vino, du-te”. Lidia Buble a suprins multe momente de la filmări și le-a împărtășit fanilor ei de pe Instagram.

Într-unul dintre momente, artista l-a îmbrățișat pe Cornel Ilie, iar acesta a reacționat prin a spune „ce faci, femeie?”. Lidia Buble a răspuns „Bine! Bine, bărbate!” iar gluma continuat. „Vii sau te duci?”, a întrebat artista iar solistul de la Vunk a răspuns „am venit să rămân”.

Dialogul a stârnit imaginația fanilor

Dialogul a stârnit imaginația unor fani, aceștia fiind împărțiți în două tabere. Unii au înțeles că cei doi joacă niște roluri și nu este vorba despre vreo poveste de dragoste iar alții consideră că ar fi împreună.

„Băi, sunteți cam apropiați. Nu că v-ar sta rău, sunteți chiar mișto împreună!”; „ Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”; „Plânge Răzvan dacă aude :))”; „Sunt sigură că videoclipul va fi superb, ca și melodia, Lidia!”, au scris fanii pe Instagram.

Lidia Buble a fost umilită în ultimul hal

Lidia Buble se consideră victima bullying-ului în mediul online. Artista i-a făcut țăndări pe toți cei care râd de nasul ei și a postat un comentariu acid pe contul ei de Instagram. Reacția ei vine după un comentariu a scos-o din minți. Forma nasului a făcut de multe ori subiect de dezbatere în cazul Lidiei Buble, căreia i s-a sugerat inclusiv să-și facă o rinoplastie.

„Ce filtru ne arăți genele? Sunt inexistente, însă nănăul e forever orice filtru ai folosi”, a fost comentariul care a făcut-o pe Lidia Buble să izbucnească.

„Probabil că mulți dinte voi o să vă întrebați de ce am ales să postez acel mesaj. Primesc zilnic astfel de mesaje și sunt convinsă că nu sunt singura, sunt convinsă că sunt foarte multe femei atât la noi în țară cât și în alte țări, care sunt batjocorite pentru felul în care arată.

Este tot un fel de bullying, în online se întâmplă în cea mai mare parte, pentru că oamenii de acest gen, în general nu prea au curajul să spună față în față și atunci refulează în online”, a răspuns Buble.