Lidia Buble și Costi Ioniță au fost surprinși de paparazii luând masa împreună la un restaurant din Capitală. Până aici nimic neobișnuit, însă la plecare cei doi păreau încântați de discuție și au mers până la mașini ținându-se de braț. Lidia Buble avea niște pantaloni scurți, extrem de scurți, care în spate erau și cam strâmți pe fundul bine lucrat la sală al cântăreței, scrie wowbiz.ro.

Când au ajuns la mașini, fiecare a urcat în propriul automobil și ai fi zis că drumurile lor se despart acolo. Numai că, surpriză! Lidia Buble a ajuns acasă la Costi Ioniță, unde în poartă o aștepta chiar cântărețul. Apoi, amândoi au intrat în curte, conform sursei citate.

Imediat au apărut speculațiile și multă lume s-a întrebat dacă între cei doi n-ar fi mai mult decât o simplă amiciție. Pentru a pune capăt comentariilor, Lidia Buble s-a decis să rupă tăcerea și să spună ce legătură are cu Costi Ioniță. Ea a susținut că nu ar fi vorba de mai mult decât de o colaboare pe plan muzical plus de o prietenie strânsă. Așa că nu este vorba despre nici o relație amoroasă așa cum s-a speculat.

”Eu și Costi avem o piesă împreună și mai avem și alte proiecte muzicale. Eu, făcând parte din industria muzicală, mă întâlnesc cu foarte multe persoane, mai ales de sex masculin. Dacă ar fi să apar cu toți în presă, ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete”, a spus Lidia Buble pe Instagram.

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Ulterior aceștia au păstrat legătura și chiar s-au întâlnit, în urmă cu ceva timp, la filmările pentru cel mai nou videoclip al Lidiei.Chiar dacă fanii celor doi au sperat la o împăcare, Răzvan și Lidia nu au părut să dea vreun semn în acest sen. Ei colaborează însă, în continuare, pe plan profesional.